tiistai 12. maaliskuuta 2013

Cappelin kanapaistos

400g                 marinoituja broilerin suikaleita
300-400g          cappeli pastaa (normikin käy)

1. Kypsennä broilerin suikaleet.
2. Voitele vuoka.
3. Sekoita joko raaka tai kypsennetty pasta broilerin kanssa voideltuun vuokaan. (Itse kypsennän pastan valmiiksi.)

Kastike:

100g                 voita
1 dl                   vehnäjauhoja
1L                     vettä
4-6 dl                kermaa (Itse laitan vain 2-2,5 dl ja hyvä tulee.)
2-3 kpl              kana-, liha- tai kasviskuutioita
2 rkl                  broilerimaustetta
                         currya
                         sitruunapippuria
                         (rakuunaa)

1. Sulata voi kattilassa ja lisää siihen jauhot, "kiehauta". (Mutta älä ruskista.)
2. Lisää vesi, kerma, kuutiot ja mausteet.
3. Kaada vuokaan. (Pasta täytyy peittyä reilusti, mutta ei kannata laittaa liikaa tai tulee vuoasta yli uuniin.)
4. Pinnalle voi laittaa juustoraastetta oman maun mukaan.
5. Kypsennä 225 asteessa n. 40 minuuttia.
6. Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.
(Tästä ohjeesta sain n. 3L vuoallisen hyvää kappelin kanapaistosta.)






4 kommenttia:

  1. Hvää muksumurkinaa. Hiukan vähensin mausteita ja kermaa. Pikkuväki pärjää vähemmälläkin.

    VastaaPoista
  2. Hvää muksumurkinaa. Hiukan vähensin mausteita ja kermaa. Pikkuväki pärjää vähemmälläkin.

    VastaaPoista
  3. kyllä on hyvä ruoka. kaikki tykkää. mitkähän on kalorit 100g

    VastaaPoista
  4. 225C 40min mutta oliko pasta raakaa vai kypsää uuniin laitettaessa?

    VastaaPoista