400g marinoituja broilerin suikaleita
300-400g cappeli pastaa (normikin käy)
1. Kypsennä broilerin suikaleet.
2. Voitele vuoka.
3. Sekoita joko raaka tai kypsennetty pasta broilerin kanssa voideltuun vuokaan. (Itse kypsennän pastan valmiiksi.)
Kastike:
100g voita
1 dl vehnäjauhoja
1L vettä
4-6 dl kermaa (Itse laitan vain 2-2,5 dl ja hyvä tulee.)
2-3 kpl kana-, liha- tai kasviskuutioita
2 rkl broilerimaustetta
currya
sitruunapippuria
(rakuunaa)
1. Sulata voi kattilassa ja lisää siihen jauhot, "kiehauta". (Mutta älä ruskista.)
2. Lisää vesi, kerma, kuutiot ja mausteet.
3. Kaada vuokaan. (Pasta täytyy peittyä reilusti, mutta ei kannata laittaa liikaa tai tulee vuoasta yli uuniin.)
4. Pinnalle voi laittaa juustoraastetta oman maun mukaan.
5. Kypsennä 225 asteessa n. 40 minuuttia.
6. Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.
(Tästä ohjeesta sain n. 3L vuoallisen hyvää kappelin kanapaistosta.)
Hvää muksumurkinaa. Hiukan vähensin mausteita ja kermaa. Pikkuväki pärjää vähemmälläkin.
VastaaPoistaHvää muksumurkinaa. Hiukan vähensin mausteita ja kermaa. Pikkuväki pärjää vähemmälläkin.
VastaaPoistakyllä on hyvä ruoka. kaikki tykkää. mitkähän on kalorit 100g
VastaaPoista225C 40min mutta oliko pasta raakaa vai kypsää uuniin laitettaessa?
VastaaPoista